• DOLAR 34,09 %0.20
  • EURO 38,14 %0.12
  • ALTIN 2.841,97 %0.45
  • BİST100 9.976 %0.00
  • BITCOIN 63.500 %1.77
  • ETHERIUM 2.516 %4.83
17°
11 ay önce GÜNDEM

Yeni tarifeye göre, konut aboneleri için zam yapılmazken, sanayi ve ticarethane abonelerinin kullandığı elektriğe ise yüzde 20 oranında zam yapıldı.

11 ay önce GÜNDEM

Anayasa Mahkemesi’den ek MTV düzenlemesine iptal başvurusu reddetti. Ek MTV ödemesi yapmayan milyonları en iyi ihtimalle faiz cezası en kötü ihtimalle ise hapis cezası bekliyor.

11 ay önce EKONOMİ

Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ), Eylül 2023'te açlık ve yoksulluk sınırı araştırmasının sonuçlarını açıkladı.

11 ay önce GÜNDEM

Bursa'da kaybolduktan günler sonra evine 6 kilometre uzaklıktaki ormanda ölü bulunan Recep Arı'nın, eşi S.A.'nın sevgilisi tarafından öldürüldüğü belirlendi. Cinayeti itiraf eden Kadir Ilgız ile S.A. arasındaki mesajlar da iddianame girdi. Genç kadın, "Onu paketledim. Artık seni rahatsız edemez" diyen Ilgız'a "Oh iyi olmuş, süpersin" şeklinde yanıt vermiş.

1 yıl önce DÜNYA

Azerbaycan'ın Karabağ bölgesinde Ermenilerce gerçekleştirilen provokasyonların sayısı gün geçtikçe artıyor. Son olarak yasa dışı Ermeni güçlerin döşediği mayının patlaması sonucu 4 Azerbaycanlı polis şehit oldu. Bölgede tansiyon gittikçe tırmanırken, Azerbaycan Savunma Bakanlığı Karabağ'da anayasal yapıyı yeniden tesis etmek amacıyla antiterör operasyonu başlattığını duyurdu.

1 yıl önce GÜNDEM

Konya’nın Karapınar ilçesinde bir kadın, tartıştığı eşini uyurken bıçaklayarak öldürdü.

1 yıl önce GÜNDEM

Ankara kulisleri, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bazı başdanışmanlarında görev değişikliği yapmasını konuşuyor. İddialara göre 65 yaşını geçen 14 başdanışman ile yollar ayrıldı.

1 yıl önce GÜNDEM

Son dönemdeki kira anlaşmazlıkları cuma hutbesine de girdi. Türkiye genelinde bugün okunan ve ev sahibi-kiracı anlaşmazlığına dikkat çekilen hutbede, "Merhametli bir ev sahibi, kiracısının da bir aile geçindirdiğini unutmaz. İnsaflı bir kiracı da kasıtlı olarak ev sahibini mağdur edemez." denildi.

1 yıl önce EKONOMİ

Gazeteci Turhan Bozkurt yeni bir verginin geleceğini hatta Maliye'de daire başkanlığının hazır olduğunu iddia etti.

1 yıl önce DÜNYA

ABD'nin Virginia eyaletinde Temsilciler Meclisi Demokrat adayı iki çocuk annesi Susanna Gibson, seçim kampanyası için eşiyle canlı yayında cinsel ilişkiye girip takipçilerinden bahşiş istedi.

Trend Haberler

Hastanede toplu tecavüze uğrayan hemşire, doktorun cinsel organını keserek kurtuldu!
Hastanede toplu tecavüze uğrayan hemşire, doktorun cinsel organını keserek kurtuldu!
1