MAGAZİN

‘Yalancılar ve Mumları’ ne zaman başlıyor?

FOX TV’nin yeni dizisi ‘Yalancılar ve Mumları’ başlıyor.

Abone Ol

Birebirinden farklı 4 kadın hem ayrı ayrı yaşamları hemde birbirlerine kenetlenmeleriyle süren ortak hikayeleri olan FOX’un yeni dizisi Yalancılar ve Mumlarında izleyiciyle buluşuyor.

Hikaye, Ceren Moray’ın canlandırdığı Elif karakterini, eşini bir tekne kazasında kaybetmesiyle başlıyor. Bu kayıp sonrası 4 arkadaş birbirine daha sıkı bağlanıyor. Kadınlar bu süreçte kendi yaşamlarındaki gerçeklerin de çok daha farklı olduğunu keşfediyor.

Elçin Sangu, Şafak Pekdemir ve Burcu Gölgedar’ın da rol aldığı ‘Yalancılar ve Mumları’ bu akşam saat 20:00’da FOX’ta başlıyor.

OYUNCULAR NE DEDİ?

Oyuncu İsmail Demir, “Gerçek bir hikaye var. İnsanların kendini bulabileceği, bir hikaye var. Dünyada ve ülkemizde maalesef kadına şiddetin arttığı bir dönemde bir kadın hikayesi olması güzel.”

BU PAHA BİÇİLMEZ BİR ŞEY

Oyuncu Ceren Moray, “Karakterler ve bu hikayeler nerelerden geçmiş, bu insanlar buraya nerelerden gelmiş, hangi badireleri atlatıp gelmişler, nasıl travmalar yaşamışlar gibi bunlar var. Seyircide bence tırnaklarını yiyerek bütün bunların hepsini en az bizim kadar merak edecek. Erkekler açısından kadınların üzerinde bıraktıkları etkiler, onlara yaptıkları küçük baskılar, sığ bir yerden nasıl ilişkilendikleri, bu paha biçilmez bir şey.”

4 KADININ HİKAYESİNİ ANLATACAĞIZ

Oyuncu Feyyaz Duman, “4 kadının hikayesini anlatacağız. Çok güçlü bir bağ var aralarında. Arkadaşlığında ötesinde kardeş gibiler. Bunların hepsinin hayatlarını ayrı ayrı ele alacağız.”