MAGAZİN

Ünlü repçi adını değiştirdi!

Kanye West, Ağustos ayında ismini değiştirmek için yasal izin başvurusunda bulundu.

Abone Ol

Dünyaca ünlü Kanye West artık yok. Adını değiştirmek için evrakları dosyaladıktan sonra, Kanye Omari West doğumlu rapçi sonunda istediğini aldı ve yasal olarak "Ye" olarak bilinecek.

Yargıç Michelle Williams, rapçi ağustos ayında ismini değiştirmek için bir dilekçe verdikten sonra, Pazartesi günü Kaliforniya adliyesinde değişikliği kabul etti.

Müzisyen, 2018'de stüdyo albümü "Ye"yi çıkardığında değişikliği ima etti ve birkaç ay sonra tweet attı : "resmen Kanye West olarak bilinen varlık. Ben YE'yim."

2019'da West, adını yasal olarak bir süreliğine "Christian Genius Milyarder Kanye West" olarak değiştirebileceğini öne sürdü.

Rapçinin isim değişikliği hayatındaki son zamanlardaki birkaç büyük değişiklikten sadece biri: Eşi Kim Kardashian West , dört küçük çocuğu paylaşan çiftin bir süredir ayrı yaşadıkları bildirildikten sonra Şubat ayında boşanma davası açtı.

Müzisyen, merakla beklenen albümü Donda'yı da Ağustos ayında piyasaya sürdü . Billboard'un En İyi 200 albüm listesine en üst sıradan giriş yaptı ve onu Billboard'a göre 10 numaralı albüme sahip yedinci sanatçı yaptı.