• DOLAR 33,98 %0.11
  • EURO 37,73 %-0.39
  • ALTIN 2.725,36 %-0.77
  • BİST100 9.771 %-1.67
  • BITCOIN 54.657 %1.22
  • ETHERIUM 2.282 %1.74
21°
3 ay önce DÜNYA

Endonezya'da 26 yaşındaki bir adam, 12 gün önce evlendiği kadının aslında erkek olduğunu fark edince polisi aradı.

4 ay önce GÜNDEM

AVM’ye kocasıyla birlikte alışveriş yapmaya gelen bir kadın, kocasına tasma takıp AVM içerisinde gezdirdi. O anlar AVM’ye gelen bir müşterinin cep telefonu kamerasına yansıdı.

4 ay önce DÜNYA

Venezuela'da bir hapishanede bulunan mahkumlar, 1 buçuk sene boyunca gizlice tünel kazarak kaçma planı yaptı. Ancak tünelin sonu beklenmedik bir şekilde polis karakoluna çıktı. 30 mahkum tekrar cezaevine gönderildi.

4 ay önce GÜNDEM

Müge Anlı’nın programında 4 çocuk sahibi Sevgil isimli kadın 50 yıllık kocasının aynı binada oturan Suriyeli bir kadınla kendisini aldattığını anlattı.

4 ay önce GÜNDEM

Sosyal medya platformu TikTok'taki rezillikler sınır tanımıyor. Müzik eşliğinde dans eden bir kadının yaptığı "50 yaşındayım ama eteğin altındaki 20 yaşında" paylaşımı büyük tepki çekerken, çok sayıda kullanıcı görüntüyü paylaşıp yorum yağdırdı.

4 ay önce DÜNYA

Brezilya'da ölü amcasına kredi çektirmeye çalıştı! Brezilya ölü amca olayı nedir? Brezilya'da ilginç bir olay yaşandı. Bir kişi, ölü amcasının üzerine kredi çekmeye çalıştı. Olay, bankanın durumu fark etmesi ve yetkililere bildirmesi sonucu ortaya çıktı. Kişi hakkında yasal işlem başlatıldı.

4 ay önce GÜNDEM

Ankara'da Satılmış B.'nin engelli kızı Gizem'e 4 yıl boyunca cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılandığı davada, sanığın tuvalete yerleştirdiği gizli kamera delil oldu. Soruşturma aşamasındaki ifadesinde suçlamayı kabul etmeyen Satılmış B., kızına banyo yaparken yardım ettiğini, başka bir amacı bulunmadığını, evde kızının yanlış davranışlarından şüphelendiği için de banyoya kamera yerleştirdiğini iddia etti.

5 ay önce EKONOMİ

İngiliz teknoloji şirketine ait saç şekillendiricinin ‘pembe’ renkteki ürünlerin mağazaya gelmesiyle birlikte kuyruk oluştu.

5 ay önce GÜNDEM

ABD’de bir vatandaş yola savrulan insan bacağını eline alıp yedi. Adamı görenler şoke oldu.

5 ay önce GÜNDEM

Kan donduran haber Türkiye’den. İnternet üzerinden 100.000 TL’ye satılık bebek ilanı verildi.

Trend Haberler

Rezilliğin adı fenomenlik oldu! Markette iç çamaşırını çıkarıp ekmek reyonuna attı!
Rezilliğin adı fenomenlik oldu! Markette iç çamaşırını çıkarıp ekmek reyonuna attı!
1
Sünnet düğününde akıl almaz görüntüler! Dansöz çağırıp çocuklara para taktırdılar
Sünnet düğününde akıl almaz görüntüler! Dansöz çağırıp çocuklara para taktırdılar
2