• DOLAR 34,10 %0.19
  • EURO 38,12 %0.07
  • ALTIN 2.833,34 %0.14
  • BİST100 9.976 %2.06
  • BITCOIN 63.000 %4.05
  • ETHERIUM 2.461 %5.47
22°
10 ay önce SPOR

TFF 3. Lig 3. Grup ekibi Darıca Gençlerbirliği, Büyükçekmece Tepecikspor ile oynadıkları karşılaşma sonrasında silahlı saldırıya uğradı. Kulüpten yapılan açıklamada, "Müsabaka sonunda soyunma odasına gitmek isteyen oyuncularımıza organize suç örgütü mensupları haince saldırmıştır. Genç futbolculara silah ile saldırmak kimin haddinedir? Bu şahıslar tribüne silah ile nasıl girmişlerdir?" ifadeleri kullanıldı.

10 ay önce GÜNDEM

Beyoğlu'nda bir kişi, eşini ve 3 çocuğunu silahla vurduktan sonra intihar girişiminde bulundu. Olay sonucunda eşi ve çocukları hayatını kaybederken, saldırgan ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Şahsın olaydan önce sosyal medyada paylaştığı veda mektubunda, "Eşimi ve çocuklarımı da çok sevdiğim için onları da bu yalan dünyadan kurtarmak istiyorum. Sevdiklerimi ve beni sevenleri son kez üzeceğim." yazdığı ortaya çıktı.

10 ay önce DÜNYA

Malezya'da bir keçiyi yutan 7 metre uzunluğunda ve 140 kg ağırlığındaki piton ekipler tarafından yakalandı.

10 ay önce EKONOMİ

İstanbul'da ekmeğe zam geldi. İstanbul Ticaret Odası'na bağlı fırınlarda satılan 200 gram ekmeğin fiyatı 8 TL'ye yükseltildi.

10 ay önce DÜNYA

Amerika Birleşik Devletleri'nin Güneydoğu bölgesinde bulunan Alabama'nın Belediye Başkanı Copeland, kadın kıyafetleriyle çekilmiş fotoğraflarının yayınlanması ve hakkında çıkan trans iddiaları sonrası intihar etti.

10 ay önce GÜNDEM

Sakarya'da akşam saatlerinde öğrenci oldukları düşünülen kızlar sebebi bilinmeyen tartışmanın büyümesi üzerine saç saça baş başa kavga etti. Kavga edenlerden birinin elinde silahla ortaya çıkması yürekleri ağza getirdi.

10 ay önce EKONOMİ

Yurt dışından ucuz telefon almak isteyenlerin hayalleri suya düştü. Son 5 yılda IMEI kayıt harçları yüzde 6238 oranında arttı.

10 ay önce GÜNDEM

Yeni yılın yaklaşmasıyla 2024'ün resmi tatil günleri de belli oldu. Önümüzdeki yıl çalışanlar yıl içinde 7 gün izin kullanmaları halinde toplamda 40 gün tatil yapabilecek. İşte 2024'ün tatil günleri.

10 ay önce GÜNDEM

Bolu'da annesini 8 yerinden bıçaklayarak yaralayan İ.A., mahkemede okunan iddianamedeki "Annemi isteyerek bıçakladım. Allah rızası için annemi öldürmeye çalıştım. Pişman değilim ve zevkle yaptım" ifadesini reddetti. Olay günü aşırı derecede uyuşturucu aldığını söyleyen İ.A. "Çok pişmanım ve utanç duyuyorum. Söylediklerimi hatırlamıyorum." dedi. Anne ise oğlundan şikayetçi olmadı.

10 ay önce GÜNDEM

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, LGS kapsamındaki merkezi sınavın 2 Haziran 2024 Pazar günü yapılacağını açıkladı.

Trend Haberler

Hastanede toplu tecavüze uğrayan hemşire, doktorun cinsel organını keserek kurtuldu!
Hastanede toplu tecavüze uğrayan hemşire, doktorun cinsel organını keserek kurtuldu!
1