• DOLAR 34,10 %0.19
  • EURO 38,07 %0.02
  • ALTIN 2.834,71 %0.19
  • BİST100 9.976 %0.00
  • BITCOIN 62.560 %1.65
  • ETHERIUM 2.444 %1.99
18°
11 ay önce DÜNYA

İsrail, dün akşam Gazze'deki el-Ehli Baptist Hastanesi'ni vurdu. Binlerce insanın güvenli olduğu gerekçesiyle sığındığı hastanede en az 500 kişi öldürüldü. Yerle bir olan hastane günün ilk saatlerinde görüntülenirken, servis edilen kareler durumun vahametini ortaya koyuyor.

11 ay önce GÜNDEM

Adana'nın Pozantı ilçesinde bulunan bir istasyondan yakıt alan vatandaşın aracına mazot yerine benzin dolduruldu. Aracı arızalanan şahıs, 34 bin lira tamir ücreti ödedi.

11 ay önce TEKNOLOJİ

Kullanılmayan cep telefonlarının kapatılması için süre, 7 yıldan 1 yıla düşürüldü.

11 ay önce DÜNYA

Hamas'ın başlattığı operasyona karşılık vermek için harekete geçen İsrail askerlerine ait çarpıcı bir görüntü ortaya çıktı. Videoda çatışma için hazırlık yaptığı görülen bir İsrail askerinin silahına yerleştirdiği mermilere domuz yağı sürdüğü görülüyor.

11 ay önce GÜNDEM

Konya'daki Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesinden silah sesleri yükseldi. Bir profesör, başka bir profesörün kardeşi tarafından odasında silahlı saldırıya uğradı. Sağlık durumu iyi olan profesör hastanede tedavi altına alınırken polis ekipleri saldırıyla ilgisi olduğu iddiasıyla diğer profesörü gözaltına aldı. Silahlı saldırgan ise her yerde aranıyor.

11 ay önce GÜNDEM

Aygaz, İpragaz ve Bizimgaz gibi tüp satıcı firmalar, tüp gaz fiyatları için belirlenen fiyatları açıkladı. Yeni zamlarla birlikte 100 liranın altında tüp kalmadı.

11 ay önce GÜNDEM

Sürücüleri yakından ilgilendiren haber TÜVTÜRK'ten geldi. Muayene kurumundan yapılan resmi duyuruda artık egzoz muayenesini geçemeyen sürücüler, trafikten men edilme tehlikesiyle karşı karşıya kalacağı belirtildi.

11 ay önce GÜNDEM

Ek MTV konusunda AYM 'ödenmeli' kararı verince araç sahipleri şoke olmuştu. Araç sahiplerine bu kez gecikme zammı yani faizi şoku yaşıyor. Ek MTV gecikme zammı belli oldu.

11 ay önce EKONOMİ

Akaryakıtta zam şokları devam ediyor… Akaryakıt fiyatlarında beklenen salı zammı resmiyette kesinleşti ve LPG (otogaz) fiyatı için zam gerçekleşti. 

11 ay önce GÜNDEM

İki eşli olduğunu ifade eden bir kişi yanına eşlerini de alıp yayın açtı.

Trend Haberler

Hastanede toplu tecavüze uğrayan hemşire, doktorun cinsel organını keserek kurtuldu!
Hastanede toplu tecavüze uğrayan hemşire, doktorun cinsel organını keserek kurtuldu!
1