Araştırmacı yazar ve doğal yaşam koçu Nuray Karpuzcu önceki gün TRT1 ekranlarında yayınlanan Alişan ile Hayata Gülümse programına canlı yayın konuğu oldu. Programda “bayat ekmekten galete unu, çocuklar için bayatlamış ekmeklerden keçiboynuzu karışımlı kurabiye, kuru dut unundan enerji topları, bayat ekmeklerden reyhanlı patates böreği ve yine bayat ekmekten yumurtalı ballı susamlı çıtır ekmek” tariflerini yapılışını uygulamalı olarak yaptı.

Hayata Gülümse’ten Alişan Nuray Karpuzcu’nun tariflerini hazırlarken bizzati mutfağa girerek birlikte enerji ve lezzet toplarını yaptı. Lezzet toplarını ve bayatlamış ekmekten yapılan reyhanlı patates böreğinin lezzetini çok beğendi.

Alişan ile Hayta Gülümse programında Nuray Karpuzcu’yu gazeteci Eyüp Kadir Kılcı yalnız bırakmazken Dr. Muammer Yıldız konuk olarak bitkiler ve yağlarının faydalarını anlattı.

“NURAY KARPUZCU İLE ÖTEKİ SAĞLIK AKSU TV DE BAŞLIYOR, PROGRAMIN İLK KONUĞU KMBB BAŞKANI HAYRETTİN GÜNGÖR OLACAK”

Rezilliğin adı fenomenlik oldu! Markette iç çamaşırını çıkarıp ekmek reyonuna attı! Rezilliğin adı fenomenlik oldu! Markette iç çamaşırını çıkarıp ekmek reyonuna attı!

Araştırmacı yazar Nuray KARPUZCUAKSU TV ekranlarında ÖTEKİ SAĞLIK programıyla her hafta Cumartesi günleri saat 11’de izleyiciyle buluşacak. Yarın saat 10’da yayınlanacak olan programın canlı yayın konuğu “Şehrin Endemik Bitkileri” konu başlığında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı HAYRETTİN GÜNGÖR olacak.

Editör: Okebeli83 Okebeli83