MAGAZİN

Mehmet Ali Erbil ‘Sosyal medyada yürümeyeceğim’

Belarus'ta İbrahim Tatlıses'in sahne aldığı programı sunan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, TikTok fenomeni Ece Ronay'ın hakkında yaptığı taciz suçlaması ile "İnsanın bazen böyle zaafları olabiliyor. Herkes neni böyle kabul etti konu zaten kapandı" dedi.

Abone Ol

Program öncesi magazin gazetecilerine konuşan Erbil, “Uzun bir aradan sonra Belarus’tayız. Yeni bir Kıbrıs oluşturuyoruz burada. Patronun vizyonuyla buraya yakışan sanatçılar geliyor. Ajda pekkan ile açılış yapıldı ve onu takiben Sibel Can gibi çok değerli burada artık konser veriyor. En son bomba patlıyor ve uzun bir aradan sonra İmparator burada sahneye çıkıyor. 12 yıl sonra ilk kez İbrahim Tatlıses sevenleriyle baş başa kalacak. Bende sunacağım. Kendisiyle sahne anlamında ilk kez yan yana geleceğiz.

“CEBİMİZDEKİ PARAYI PAYLAŞTIK”

İbrahim Tatlıses ile aynı sahneyi paylaşmak çok ayrı bir heyecan. Çünkü biz yeri geldiğinde hayatı ve cebimizdeki parayı paylaştığımızı çok iyi biliyorum. İşlerimizin ters gittiği zamanlarda kimin cebinde ne varsa ortaya koyup paylaştığımızı çok iyi bilirim.

İnsan hayatında iyi niyetinden kaynaklanan zaaflar olabiliyor. Benim egolarım yoktur. Herkese yardımcı olmaya çalışıyorum. Bundan sonra daha ince eleyip sık dokurum. Artık bundan sonra sosyal medyada da yürümeyeceğim. Ama benim en büyük yürümem takibe takip.” şeklinde konuştu.