Bu hafta, Pajanik, Jozef ve N’Koudou gibi asları olmadan sahaya çıkan Kara Kartal, zirve yarışında ağır bir yara aldı.

6’da Vida'nın kaptırdığı top sonrası Lobjanidze’nin golü ile geriye düşen Beşiktaş, Batshuayi’nin 24'te sakatlanması ile büyük bir şok daha yaşadı.

72'de Mehmet Topal penaltı noktasının ilerisinden topukla yılın golünü attı. Ancak VAR uyardı. Çakır izledi ve yardımcı hakeme de sorup ‘gole ofsayt’ dedi.

Kahramanmaraşspor’a teknik direktör dayanmıyor! Kahramanmaraşspor’a teknik direktör dayanmıyor!

Beşiktaş haftaya ağırlayacağı Lider Trabzon arasındaki puan farkı 7'ye yükseldi.

FENERBAHÇEDE BÜYÜK HÜSRAN

Sezona mutlaka şampiyonluk hedefi ile giren Fenerbahçe 11 haftada 4. yenilgisini aldı ve lider Trabzon'un 8 puan gerisine düştü.

Ligde son 2 maçını kaybeden Sarı Kanarya, dün Konyaspor karşısında galibiyet için çıktı ama evdeki hesap bir kez daha çarşıya uymadı.

Dakika 2'de Soner efsane bir golle perdeyi açtı. 11'de Abdülkerim farkı ikiye çıkardı. 84’te İrfan'ın füzesi sonucu belirledi.

Her hafta yeni bir şok yaşayan Sarı-Lacivertliler de Başkan Ali Koç’un yanlış transfer politikası ve teknik adam Pereira’da Mesut ve Sosa gibi yıldızları küstürerek kötü gidişatın mimari oldu.

Fenerbahçe taraftarı maç sonu Pereira ve Ali Koç'u istifaya davet etti.

ASLAN 3 PUAN AVINDA

Geçtiğimiz hafta Beşiktaş'a yenilen Galatasaray hem yara sarmak hem de zirve ile puan farkının açılmaması için bugün Gaziantep mutlaka galip gelmek istiyor.

Editör: TE Bilişim