GÜNDEM

Davullu Zurnalı İsabella Beauty Center Açılışı

Güldane Purtaş – Esra Elver ortaklığında kurulan “İsabella Beauty Center” Güzellik merkezi halk müziği sanatçısı Cemile Sönmez’inde katılımıyla Bağcılar meydanda davul ve zurna ile halay çekilerek yapıldı. 

Abone Ol

İstanbul ili Bağcılar ilçe meydanında minibüs durakları yanında davullu zurnalı halay şovlarıyla açılışı gerçekleşen İsabella Beauty Center ‘Güzelliğiniz ve Cildiniz Uzman Ellerde’ mottosu ve uzman ekibiyle hizmet vermeye başladı.

 İşletmeciliğini aslen Kahramanmaraşlı Güldane Purtaş ile Sivaslı Esra Elver’in yaptığı İsabella Beauty Center da “Kalıcı makyaj, Microblading, G5 masaj ve… bir güzellik merkezinden beklenenden fazlası” profesyonel işinde uzman ekiple sizlere hizmet sunacak.

“Bağcılar Meydan yanı başında Sancaktepe Mah.897 sokak no 19/a adresinde 0552 068 64 25 numaralı hat ile iletişim kurulan merkez Bağcılar MHP ilçe Binası 2.Katında yer alıyor.”

Açılışa Kahramanmaraşlı Türk Halk Müziği Sanatçısı Cemile Sönmez gazeteci Eyüp Kadir Kılcı ile birlikte katılarak hayırlı olsun dedi. Ziyarette mekânın ortağı güzellik uzmanı Güldane Purtaş ile ağabeyi Çağlayan Fırnız Derneği kurucu başkanı,  mevcut yönetim başkan yardımcısı ve iş insanı Niyazi Purtaş ve Cemile Sönmez birlikte mini türkü resitali sundu.