Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk 2 maçını kaybeden Beşiktaş dün de Sporting Lizbon’a mağlup olarak grupta ilk ikiye girmemişse şansını mucizelere bıraktı.

Portekiz ekibinin gollerini 15 ve 27’de Coates, 44’de penaltıdan Sarabia ve 89’da Paulinho kaydetti. Kara Kartalın tek sayısını ise 24’te Larin’den geldi.

Beşiktaş'ın bir Sporting Lizbon’un 2 topu direkten döndü. Temsilcimiz zaman zaman çok etkili oynadığı maçta önemli gol pozisyonlarından yararlanamayanca sahadan farklı mağlup ayrıldı.

FENER'DE İLK 11 DEĞİŞİYOR

Fenerbahçe’de ilk 11 değişiyor. Teknik adam Pereira, Anterp maçında Mesut, Valencia, Rossi, Crespo ve Novak’ı yedek oturtup Serdar, Bersiha, Pelkas, Saso ve Tsserand’ı sahaya sürmeyi planlıyor.

LİGİN KRALI TRABZON

Geride kalan 9 haftada fırtına gibi esen Trabzonspor, topladığı 21 puanla ligde liderlik koltuğuna oturdu. Aynı zamanda 19 golle en çok gol atan takım da oldu. Ligin en golcü ismi de 7 golle Trabzon'un yıldızı Bakasetas oldu.

Sodec, Alpedo Kahramanmaraş kadın voleybol takımına sponsor oldu! Sodec, Alpedo Kahramanmaraş kadın voleybol takımına sponsor oldu!

CİMBOM’UN YILDIZI FRANSA YOLCUSU

Geçen sezon Galatasaray'a bedelsiz gelen Kerem Aktürkoğlu’na Lyon ve Nantes talip oldu.

Cimbom, 22 yaşındaki oyuncu için 10 milyon Euro'luk bedel belirlerken transfer Ocak ayında gerçekleşebilir.

Editör: TE Bilişim